top of page
Search

Poletje 2023 na Golteh

Pošteno smo že zakorakali v poletne mesece in na Golteh smo za vas pripravili številne aktivnosti na prostem, tako za tiste, ki načrtujete kratke vikend izlete, kot tiste, ki bi si radi privoščili daljše aktivne počitnice.


Doživetje, ki se prične edinstveno

Naj se vaša avantura prične unikatno, z vožnjo z najdaljšo panoramsko nihalko v Sloveniji. Z našo nihalko se boste v 8 minutah povzpeli za neverjetnih 1.000 metrov, uživali v osupljivih razgledih in edinstvenem občutku svobode.Od Bushcrafta in kolesarjenja, do adrenalina ob plezanju

Najboljše poletne aktivnosti so tiste, ki ustvarjajo spomine in z Golte Bushcraftom boste zagotovo ustvarili takšne, ki se jih boste radi spominjali. Gre za edinstven tečaj preživetja v naravi, med katerim se odpravite na orientacijski pohod brez kompasa po planini Golte do dih jemajočega jezera na Treh plotih, kjer se odpre razgled na Kamniško-Savinjske Alpe. Po naši razgibani kraški planoti pa vodijo tudi številne kolesarske poti, ki so po svoji zahtevnosti primerne tako za ljubitelje kot tudi za bolj izkušene športnike. Bi se preizkusili? Za vse ljubitelje adrenalina pa vam med drugim omogočamo tudi plezanje na naši umetni plezalni steni, na kateri lahko plezate v tri različne smeri, omogočamo pa vam tudi izposojo opreme in prisotnost strokovnjaka za maksimalno varnost.Pikniki na jasi, martinčkanje na soncu in sprehod med alpskimi rastlinami


Na Golteh se zavedamo dodane vrednosti, ki nam jo prinaša neokrnjena narava in zelena kulisa, ki nas obdaja. Gozdne jase v okolici našega hotela mamljivo vabijo na kratek sprehod ali piknik na travniku s prijatelji ali družino, z veseljem pa vas povabimo tudi v naš Alpski vrt, edinstveno kombinacijo sonaravnosti alpskih rastlin.


Gorski oddih z nastanitvijo

Podaljšan vikend ali pa kar večdnevne aktivne počitnice na prostem na Golteh lahko načrtujete tudi z nastanitvijo v našem sodobno opremljenem in družinam prijaznem hotelu. Odlična hrana, wellness center, prijazno osebje, predvsem pa unikatni pogledi na Alpe in neokrnjeno naravo - vse to na enem mestu, v hotelu Golte. Z rezervacijo nastanitve vam podarimo tudi povratni prevoz do hotela s panoramsko nihalko.

Svojo rezervacijo lahko opravite tudi na naši spletni strani.
418 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page