KAJ SO PIŠKOTKI

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na spletni strani uporabljamo zato, da so izkušnje uporabnikov bolj učinkovite. Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.

Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani.

Za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletnega mesta se uporabljajo naslednji piškotki:

• Zahtevani piškotki so obvezni, saj naredijo spletno stran uporabno, omogočajo namreč osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.
• Piškotki za spremljanje statistike so prostovoljni in jih potrebujemo za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje.
• Piškotki za trženje so prav tako prostovoljni in anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika.

Natančen opis posameznega piškotka in čas njegove namestitve je razviden iz naslednje tabele:

ZAHTEVANI PIŠKOTKI

Zahtevani piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

Ime piškotkaServisUpravljalecTrajanjeOpis
cookieconsent_statusgolte.siHBook1 letoUporabniku ne prikazuje več pasice za piškotke.
_stripe_midgolte.siStripe1 letoUporabnika zaščiti pred goljufijami.
_stripe_sidgolte.siStripe30 minutUporabnika zaščiti pred goljufijami.

PIŠKOTKI ZA SPREMLJANJE STATISTIKE

Piškotki za spremljanje statistike pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, tako da anonimno zbirajo in javljajo informacije.

Ime piškotkaServisUpravljalecTrajanjeOpis
_gagolte.siGoogle Analytics1 letoZa razlikovanje uporabnikov.

IZBRIS PIŠKOTKOV

Izbrišite piškotke z vašega sistema tako, da sledite navodilom za izbris na Google Chrome ali drugih brskalnikih.

POVEZOVANJE NA DRUGE SPLETNE STRANI

Druge spletne strani, na katere povezujemo na naši spletni strani (zunanje povezave), lahko vsebujejo pravilnike o zasebnosti, ki se razlikujejo od našega pravilnika o zasebnosti. Zaradi zaščite vaše zasebnosti priporočamo, da si ogledate politiko zasebnosti na drugih spletnih mestih, do katerih dostopate prek naše spletne strani.

Ta politika piškotkov velja od 1. 11. 2023

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Ostanite z nami.

  • instagram
  • Facebook
  • youtube
  • linkedin