Premik na novo destinacijo vedno prinese nova občutja sebe in sveta okoli nas. Hotel Montis poganja gostoljubje do romantičnih duš, športnih zanesenjakov, družin in poslovnežev. Leta 2020 je prejel naziv najboljšega smučarskega hotela v Sloveniji.

Hotel s 4* ima 54 sob z razgledi na okoliške vršace, dve restavraciji, bar, kongresno dvorano za poslovna srečanja in gorsko knjižnico, ki jo lahko obiščete tudi v pižami.

Sodoben wellness center ponuja potopitev v masažni bazen, savnanje, prisluškovanje bitju svojega srca in prepuščanje ”gorskim” masažnim tehnikam.

Kulinarika je vedno znova nadgrajena s pridelki iz okoliških kmetij. Čez dan so gostom na voljo kosila à la carte, zjutraj in zvečer pa je za lakoto poskrbljeno s samopostrežno ponudbo.

Zaradi številnih možnosti aktivnosti v neposredni bližini ne bo potrebe po spoprijemanju z dolgčasom. V zimskem času so tu smučanje, sankanje, krpljanje, zimski pohodi, pustolovski park … v poletnem pa kolesarjenje, pohodništvo, zipline, plezanje, tečaj preživetja v naravi …

Do hotela Montis se lahko pripeljete z avtomobilom ali z nihalko, ki vas bo odložila naravnost na recepciji.

Več o hotelu
Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Ostanite z nami.

  • instagram
  • Facebook
  • youtube
  • linkedin