KOLESARSKI VRHOVI

KOLESARSKIVRHOVI

Golte lahko raziščete tudi s kolesom in uživate v kreposti svojih buhtečih mišic. Kdor izjemnih mišic nima, si lahko izposodi e-kolo in poskrbi za zavistne poglede. Golte imajo enega najvišjih vzponov za cestne kolesarje, prav nič na slabšem pa ne bodo gorski kolesarji, saj so poti polne razglednih točk in zanimivih vzponov ter spustov.

Odkrijte več
KOLESARSKI VRHOVI

Plezanje

Plezanje

Ste si vedno želeli poskusiti plezati, pa ne veste, kako začeti? Preizkusite našo plezalno steno, ki poleg treh smeri plezanja ponuja tudi odlične inštruktorje, ki bodo poskrbeli za maksimalno varnost. Začetnikom je na voljo izposoja opreme, bolj radovedne pa lahko odpeljemo na plezanje na naravne stene krajinskega parka.

Jump & Slide

Jump & Slide

Bi se radi igrali z gravitacijo? Potem so skoki na trampolinu iz višine osmih metrov prava ideja. Magične blazine bodo poskrbele za varne adrenalinske skoke vseh navihanih duš.

Odkrijte več

Prosti pad

Prosti pad

Sreča spremlja pogumne in kdor ima poguma veliko, se lahko preizkusi v skoku z elastiko. V prelepi naravi krajinskega parka vas čaka 15 metrov globok padec. Zagotovljen je občutek svobode, letenja in neskončne samozavesti.

Odkrijte več

TEMATSKI PARK

TEMATSKI PARK

Najlepše je, ko se spretnost in moč razvijajo skozi igro. V tematskem parku se bodo otroci, stari nad pet let, naučili vzpenjati, plezati in se brezskrbno spuščati po velikanskem toboganu.

Odkrijte več
ZIPLINE COASTER

ZIPLINECOASTER

Bi radi poleteli med drevesi, četudi niste ptica? Na 853 metrov dolgi progi, polni zanimivih obratov, se sicer ne boste naučili čivkati, a vriskanja vam ne bo nihče zameril.

Odkrijte več
ZIPLINE COASTER
PUSTOLOVSKI PARK

PUSTOLOVSKIPARK

Preizkusite svojo spretnost, pogum in moč med krošnjami dreves. Pustolovski park je namenjen otrokom in odraslim, ki obožujejo izzive in športno aktivnost.

Odkrijte več
PUSTOLOVSKI PARK

Raziskovanje podzemlja

Ali ste vedeli, da kraška tla na Golteh “goltajo” vodo, od koder prihaja ime planote? Raziščete vznemirljive podzemne poti v spremstvu izkušenih jamarjev! Obiskali bomo pristno, neokrnjeno kraško jamo in si na pustolovskem pohodu ogledali pojave, ki jih izoblikuje moč vode.

?>
Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Ostanite z nami.

  • instagram
  • Facebook
  • youtube
  • linkedin