Hotel  Montis

Hotel Montis

Med oblaki

Med oblaki

Wellness center
54 sob z razgledi
Izposoja e-koles

O hotelu Rezervacija
Med oblaki
Gostoljubno naokrog

Gostoljubno naokrog

Restavracija & bar
Kongresna dvorana
Gorska knjižnica

Dobrodošli
Gostoljubno naokrog
Naši apartmaji

Našiapartmaji

Naši apartmaji se skrivajo med mogočnimi smrekami, čisto blizu smučišča. Tu boste v hipu pozabili na mestni hrup in se uglasili z zvoki divjine. Pozimi se lahko kar na smučkah odpeljete do prog, poleti pa se odpravite na pohajkovanje ali kolesarjenje po okoliških hribih.

Naši apartmaji

Mnenja gostov

“Soba je bila čista in udobna. Zajtrk in večerja sta bila dobra. Wellness in njegovo vzdušje sta bila popolna, štiri različne vrste savn, jacuzzi in ogrevan zunanji bazen. Tudi masaže so odlične. Hotel se nahaja v gorah s čudovitimi razgledi na okolico in je popolno izhodišče za pohode.”

Scott, Nizozemska

Lokacija je izjemna za tiste, ki so radi v naravi in radi hodijo po planincah. Tu se da dihat. Ni pa večernih sprehodov po mestu in posedanja na terasah, je pa zato izjemno lep velnes s štirimi savnami, džakuzijem. Zajtrk in večerja samopostrežna, kuhajo zelo okusno. Kužki so dobrodošli, tudi to je pomembno.”

Marina, Slovenija

“Pogledi so dih jemajoči! Zajtrk je bil obilen in okusen. Večerja je imela dve glavni kuhani jedi (ena z ribami, druga z mesom) z več prilogami – hrana je bila okusna in nisem pogrešal več izbir (raje imam manj izbir, a te okusne). Spa je bil čist, savne so bile prostorne. Osebje je bilo izjemno ustrežljivo! Zagotovo bi priporočal bivanje v Hotelu Montis!”

Arpad, Madžarska

“Urejen hotel v čudoviti naravi, ki ponuja več urejenih in označenih poti. Mladi, prijazni in zelo ustrežljivi zaposleni še polepšajo bivanje v hotelu. Prileže se tudi lepo urejen wellness s savnami, masažnim bazenom in zunanjim bazenom. Se še vrnemo.”

Martin, Slovenija

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Ostanite z nami.

  • instagram
  • Facebook
  • youtube
  • linkedin