Ponudba za šole

Za vrtce, osnovne in srednje šole organiziramo športne dneve ali večdnevne tečaje z možnostjo bivanja v hotelu. Poleti so spremljevalcem otrok v pomoč na voljo izkušeni vodniki različnih aktivnosti, ki bodo poskrbeli za učenje in spodbudo vseh težavnostnih skupin.
Kulinarično ponudbo z malicami ali večdnevnimi meniji prilagodimo glede na vaše želje in dolžino obiska.

Timbildingi

Timbildingi

Ker je celota vedno večja od seštevka njenih posameznih delov, dobro razumemo potrebo po povezovanju znotraj podjetij, društev in zaključenih skupin. Ker se ekipni duh najbolj razvije ob razreševanju težav, so vam na voljo številne aktivnosti: adrenalinski park, voden ogled planine Golte, tečaj preživetja v naravi, zipline coaster … Za konec pa seveda krožnik dobrot in zabavno druženje.

Zabavna druženja

Je prišel tisti čas, ko ste prešteli ravno toliko zim, da si zaslužite pošteno rojstnodnevno zabavo? Tu smo za različna praznovanja ali dogodke ob vaših posebnih priložnostih. Dve restavraciji vabita, da izberete vašo najljubšo, v dvorani Ledenica pa si lahko omislite žur do jutranjih ur.

Poslovni dogodki

Poslovni dogodki

Najboljši dogovori se zgodijo na najlepših destinacijah. V hotelu Montis vam je za vaša srečanja na voljo kongresna dvorana v velikosti 130 m2, ki sprejme 120 obiskovalcev. Omogoča različne postavitve (kino, banket, U-postavitev …) in nudi sodobno tehnično opremo.

Za pogostitev lahko gostom pripravimo kavo za odmore, finger food, poslovna kosila … ki jih lahko postrežemo v hotelski restavraciji, na terasi hotela ali v dvorani Ledenica. Slednja je tudi prostor za manjše kongresne dogodke, slavnostne večerje ali zabave.

Gorska poroka

Nič ni boljšega kot pomagati dvema, ki se imata neskončno rada. Pri nas lahko doživite poroko na svežem gorskem zraku, obkroženi z zelenimi pašniki in najlepšimi razgledi na Kamniško-Savinjske Alpe. In ker nam je spodbujanje ljubezni v največje veselje, bomo z vama na vsakem koraku.
Svate najprej čaka vožnja z najdaljšo nihalko v Sloveniji, ki jih pripelje do recepcije hotela. Za poročno slavje lahko izbereta restavracijo Montis, restavracijo Medvedjak ali dvorano Ledenica. Po želji poskrbimo za spanje v hotelu ali v apartmajih.  V hotelu lahko priredimo zabavo za do 100 ljudi.

Skupaj bomo sestavili kulinarično ponudbo s poročnim menijem in poročno torto, ki bo zadovoljila različne okuse vaših gostov.

Za poročni obred so vama na voljo naslednje pravljične lokacije:

1. Ob jezeru z razgledi na Alpe in Savinjsko dolino. Goste pripeljemo s sedežnico, ki jo okrasimo po vajinih željah.

2. Na terasi hotela Montis, sredi neokrnjene narave.

3. V Alpskem vrtu med dišečimi cveticami.

4. Ob gorski kapelici, sredi zelenih pašnikov, kjer je tudi možnost cerkvenega obreda.

Ker vemo, da je organiziranje najlepšega dne lahko tudi stresno, po želji poskrbimo tudi za glasbo, fotografiranje in okrasitev prostorov.

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Ostanite z nami.

  • instagram
  • Facebook
  • youtube
  • linkedin