
Zaposlimo:
Blagajnik
Opis del:
-
Vodenje blagajne smučarskih vozovnic, odgovornost za pologe gotovine in vrednostnih papirjev;
-
Direktna prodaja smučarskih vozovnic in drugih storitev na blagajnah turističnega centra;
-
Izstavljanje računov, prevzem gotovinskih in brezgotovinskih poravnav računov;
-
Priprava poročil in analiz;
-
Vodenje ustreznih evidenc;
-
Informiranje gostov;
-
Skrb za informacijske table;
-
Pisanje in odgovarjanje na poslovna pisma ter na razne druge dopise;
-
Delo s pošto;
-
Skrb za čistočo delovnega okolja;
-
Spremljanje zaloge medijev smučarskih vozovnic in vodenje evidence o kavcijah;
-
Ostala opravila po nalogu nadrejenega.
Nočni receptor
Opis del:
-
Sprejemanje in pozdravljanje gostov;
-
Informiranje gostov o hotelskih storitvah in cenikih;
-
Izvajanje prijave in odjave gostov;
-
Sprejemanje naročil, rezervacij in odpovedi gostov preko telefona, elektronske pošte, pisnih sporočil, faksov ali neposredno v skladu s ceniki in splošnimi pogoji poslovanja;
-
Izstavljanje računov in prevzemanje gotovinskih in brezgotovinskih poravnav računov v skladu s pravili finančnega poslovanja;
-
Skrb za dobro počutje gostov, sprejemanje in obdelovanje posebnih zahtev, sprejem in reševanje pritožb;
-
Sprejemanje telefonskih klicev, posredovanje klicev ali obveščanje odgovornih oseb;
-
Skrb za čistočo in urejenost delovnega okolja, službene uniforme in osebnega izgleda;
-
Dnevna priprava in posredovanje policijskih poročil;
-
Skrb za ustrezno primopredajo informacij naslednji izmeni ustno in preko ustreznih zabeležk;
-
Sprejem informacij s strani sobaric in drugega osebja o napakah in okvarah v hotelu in drugih objektih in posredovanje informacij tehničnemu sektorju
-
Obveščanje nadrejenih o večjih okvarah in napakah in zamudah pri njihovi odpravi
-
Ostala opravila po navodilu nadrejenega
Vodja kuhinje
Opis del:
-
Pridobivanje in analiza ponudb dobaviteljev za nabavo materiala in storitev (hrana, surovine, inventar in oprema);
-
Vodenje in koordinacija dela v kuhinji, samopostrežni restavraciji in po potrebi na zunanjih enotah;
-
Spremljanje svetovnih trendov in novitet na področju restavracij in gostinske ponudbe in njihovo uvajanje na Golteh;
-
Oblikovanje sezonskega a-la carte menija in ponudbe sobne strežbe, banketnih menijev, seznama jedi in sestavin za zajtrke in večerje (samopostrežni in a-la carte) za hotelske goste, poslovne dogodke idr.;
-
Priprava posebnih ponudb, sodelovanje pri razvoju strategije gostinske ponudbe in njene izvedbe;
-
Spremljanje zalog in izvajanje mesečnih inventur v sodelovanju z upraviteljem zalog;
-
Reden pregled, vodenje evidenc in odgovornost za izvajanje HACCP standardov;
-
Priprava in izvedba otroških kulinaričnih delavnic in tečajev (v poletni sezoni);
-
Odgovornost za zagotavljanje ustreznih zdravstvenih in varnostnih standardov v skladu s predpisi;
-
Vodenje predpisanih evidenc;
-
Skrb za čistočo in urejenost delovnega okolja;
-
Priprava poročil in predlogov za izboljšave in doseganje boljših rezultatov;
-
Koordinacija del pri čiščenju kuhinjskih prostorov in opreme;
-
Skrb za optimizacijo procesov in racionalizacijo stroškov;
-
Ostala opravila po nalogu nadrejenega.
Kuhar
Opis del:
-
Priprava jedi v skladu z recepturami in navodili nadrejenega;
-
Vzdrževanje reda in čistoče kuhinje, naprav, delovnih priprav;
-
Spremljanje zalog, datumov uporabnosti hrane in surovin;
-
Reden pregled in izpolnjevanje HACCP standardov in vodenje evidenc;
-
Ostala opravila po nalogu nadrejenega.
Sobarica
Opis del:
-
Čiščenje hotelskih sob, stopnišč, dvigal, prehodov, čakalnic, lobijev, sanitarij, hodnikov in drugih skupnih prostorov, konferenčne dvorane, glavne in samopostrežne restavracije, koče Trije ploti, wellnessa, pisarn v hotelu in Žekovcu in drugih prostorov podjetja;
-
Čiščenje in urejanje okolice hotela in drugih objektov, pomoč pri odstranjevanju snega in čiščenju zaledenelih površin pred in v okolici hotela;
-
Zbiranje umazanih rjuh, brisač in drugega perila, priprava za pralnico in dostava do nihalke;
-
Čiščenje pohištva, preprog, oken in drugih površin;
-
Odstranjevanje odpadkov iz košev za smeti in njihov transport do zabojnikov ter skrb za ustrezno ločevanje odpadkov;
-
Vzdrževanje okrasnega rastlinja in nasadov v hotelu in okolici;
-
Pranje in likanje hotelskega perila in oblačil gostov na njihovo zahtevo kot storitev hotela;
-
Uporaba čistil in detergentov v skladu z navodili proizvajalcev in napotki za varno delo;
-
Poročanje recepciji o zalogah, zaznanih napakah in okvarah med čiščenjem;
-
Dostava izgubljenih in pozabljenih predmetov gostov na recepcijo;
-
Ostala opravila po navodilu nadrejenega.
Receptor
Opis del:
-
Sprejemanje in pozdravljanje gostov;
-
Informiranje gostov o hotelskih storitvah in cenikih;
-
Izvajanje prijave in odjave gostov;
-
Sprejemanje naročil, rezervacij in odpovedi gostov preko telefona, elektronske pošte, pisnih sporočil, faksov ali neposredno v skladu s ceniki in splošnimi pogoji poslovanja;
-
Izstavljanje računov in prevzemanje gotovinskih in brezgotovinskih poravnav računov v skladu s pravili finančnega poslovanja;
-
Skrb za dobro počutje gostov, sprejemanje in obdelovanje posebnih zahtev, sprejem in reševanje pritožb;
-
Sprejemanje telefonskih klicev, posredovanje klicev ali obveščanje odgovornih oseb;
-
Skrb za čistočo in urejenost delovnega okolja, službene uniforme in osebnega izgleda;
-
Dnevna priprava in posredovanje policijskih poročil;
-
Skrb za ustrezno primopredajo informacij naslednji izmeni ustno in preko ustreznih zabeležk;
-
Sprejem informacij s strani sobaric in drugega osebja o napakah in okvarah v hotelu in drugih objektih in posredovanje informacij tehničnemu sektorju
-
Obveščanje nadrejenih o večjih okvarah in napakah in zamudah pri njihovi odpravi
-
Ostala opravila po navodilu nadrejenega
Vodja F&B
Opis del:
-
Vodenje in organiziranje dela na področju gostinstva po najvišjih standardih;
-
Organiziranje, vodenje, koordiniranje in nadzor dela in zaposlenih v gostinskem sektorju;
-
Usposabljanje in izobraževanje kadra;
-
Priprava tedenskih in mesečnih urnikov dela v skladu z zasedenostjo in načrtovanimi dogodki;
-
Priprava dnevne ponudbe za zajtrke, kosila in večerje, priprava sezonskega a-la carte menija, ponudbe sobne strežbe in seznama artiklov v mini baru;
-
Priprava cenikov in oblikovanje ponudbe pred poletno in zimsko sezono;
-
Koordiniranje večjih skupin v sklopu sestankov, seminarjev, banketov, skrb za izvedbo posebnih zahtev v skladu s ponudbo in glede na razpoložljivo opremo;
-
Priprava predlogov, kalkulacij, ponudb in pogodb;
-
Odgovornost za nabavo surovin in materiala za potrebe gostinskega sektorja;
-
Spremljanje zalog in izvajanje mesečnih inventur v sodelovanju z vodjo strežbe in vodjo kuhinje;
-
Odgovornost za zagotavljanje ustreznih zdravstvenih in varnostnih standardov v skladu s predpisi;
-
Odgovornost za izvajanje ukrepov iz varstva pri delu, požarne varnosti, zaščite in reševanja ter spoštovanja varnostnih predpisov;
-
Vodenje predpisanih evidenc;
-
Mesečno poročanje vodstvu o prihodkih in stroških;
-
Odgovornost za optimizacijo procesov in racionalizacijo stroškov;
-
Zagotavljanje najvišjega nivoja kakovosti storitev;
-
Ostala opravila po nalogu nadrejenega.
Natakar
Opis del:
-
Strežba gostov v glavni in samopostrežni restavraciji, na kočah, v barih, konferenčni dvorani, lobby baru in drugih zunanjih enotah;
-
Komunikacija z gosti glede njihovih zahtev, predstavitev menijev in posebne ponudbe na privlačen način;
-
Sprejemanje naročil, vnos naročil v računalnik in izdajanje računov;
-
Opravljanje strežbe pijače in hrane iz točilnih pultov in kuhinje do gostov in opravljanje del za točilnim pultom;
-
Sprejemanje gotovinskih in brezgotovinskih plačil, izdajanje in dostava računov do gostov;
-
Spremljanje stanj zalog in obveščanje nadrejenih;
-
Skrb za čistost in urejenost delovnega okolja;
-
Čiščenje in postavitev miz in inventarja v glavni in samopostrežni restavraciji, na kočah, v barih, konferenčni dvorani, lobby baru in drugih zunanjih enotah;
-
Kontrola in oskrbovanje mini-barov;
-
Zbiranje umazanih prtov, priprava za pralnico in dostava do nihalke;
-
Ostala opravila po nalogu nadrejenega.
Žičničar
Opis del:
-
Nadziranje delovanja žičniških naprav – tekoče vzdrževanje, kontrola in preizkusi žičniških naprav;
-
Dnevno vzdrževanje in čiščenje vozil (kabine, sedeži, vlečke) ter vstopnih in izstopnih postaj žičniških naprav;
-
Usmerjanje potnikov in vzdrževanje reda pri vstopanju in izstopanju ter pregledovanje vozovnic;
-
Čiščenje in urejanje trase sedežnic in vlečnic;
-
Pomoč pri reševalnih akcijah;
-
Izvajanje ostalih nalog v skladu z navodili za obratovanje za posamezno žičniško napravo;
-
Skrb za urejenost in čistočo službenih prostorov (postaje žičnic);
-
Izvajanje čiščenja in urejanja okolice – košnja, urejanje drugih zelenih površin, odstranjevanje snega in čiščenje zaledenelih površin pred in v okolici nihalke, hotela in drugih objektov;
-
Sodelovanje pri pripravi prostorov za razne aktivnosti in prireditve;
-
Pomoč pri transportu prtljage gostov in materiala do hotela in drugih objektov;
-
Pomoč pri drugih vzdrževalnih delih na žičnicah, smučišču in objektih;
-
Sodelovanje pri upravljanju in vzdrževanju druge infrastrukture (športni objekti, pohodniške, kolesarske in druge poti, adrenalinski objekti idr.);
-
Ostala opravila po nalogu nadrejenega.
Prijave z življenjepisom pošljite na: