Program prireditev v septebru

Pozdravljeni,

za nami je vroe in dogodko polno poletje. Ker je jesen v hribih tudi lepa, vas povabimo na prihajajoče prireditve, katrih nikakor ne smete zamuditi. Prireditve so namenjene družinam, ljubiteljem športa in rekreacije, gurmanom, raziskovalcem in tistim, ki želijo uživati dan.

2. - 3. SEPTEMBER – DOBRODOŠLICA PRVOŠOLČKOM 

Počitnice so zaključene in šolarji so že sedli v šolske klopi. Na prvi počitniški vikend vabljeni na Golte in se skupaj z Jakom Zajškom zabavajte ob športni animaciji in poiščite skirit zaklad. Čez dan si boste lahko izdelali svojo osvežilno pijačo.

9. - 10. SEPTEMBER – ŠPORTNI DAN NA TREH PLOTIH

Jesen v hribih je izjemno lepa. Polepšali jih bomo še z enim športnim vikendom na koči pri Treh plotih. Na jezeru boste lahko SUPali, igrali Mini golf in se zabavali z animatorjem na Treh plotih. Naš glavni kuhar bo za vas pripravljal odlično gobovo juho in sladka presenečenja za najmlajše.

Z nakupom povratne vozovnice za nihalko boste prejeli brezplačni prevoz z sedežnico (od 10.30 do 16.30 ure).

16-17 SEPTEMBER –JESEN IN GORE 

V sodelovanju šol in vrtcev Savinjske in Šaleške doline pripravljamo tekmovanje oz. natečaj v otroških risbah za najboljši otroški logotip Golte. Za vse otroke, pripravljamo razbuljivo otroško predstavo, ki bo ob 12.30 uri na terasi hotela Golte.

Brezplačna gondola za otroke sodelujočih šol in vrtcev.

Otroški meniji za samo 4,5 €
Palačinka: 1,5 €
Velika izbira sladoleda.

16 SEPTEMBER – SUPER DISCO PARTY V KLUBU LEDENICA

 

Jesen pričenjamo z zabavo v nočnem klubu Ledenica. Vabimo vas na nepozabni disco žur. Cena vstopnice samo 15 €in vključuje povratni prevoz z gondolo (ob 20.00 uri, 20.30 ali 21.00 uri; prevoz v dolino od 2.30 ali 3.00 uri).

Ob naročilu treh koktajlov je četrti gratis!

24. SEPTEMBER - KULINARIČNA NEDELJA Z ŽIVO GLASBO

Vabimo vas, da se potopite v romantično vzdušje naše a-la carte restavracije. Ugone cene jedi in degustacija vrhunskih slovenskih vin, živa glasba in žrebanje darilnea bona za nočitev in novoletno večerjo na Golteh. Pričakujemo vas v nedeljo med 16.00 in 21.00 uro v a-la carte rstavraciji.

Potrebna je predhodna rezervacjie po telefonu 041 712 993.

Čas obratovanja gondole v nedeljo tega vikenda bo podaljšan do 21.30 ure.

 

Cena družinske vozovnice za nihalko: 24 €

Vozni red nihalke od 10.00 do 18.00 ure.

Dodatne informacije: 03 839 11 00
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.