Hotel  Montis

Hotel Montis

Med oblaki

Med oblaki

Korak do smučišča
Wellness center
54 sob z razgledi

O hotelu Rezervacija
Med oblaki
Gostoljubno naokrog

Gostoljubno naokrog

Restavracija & bar
Kongresna dvorana
Gorska knjižnica

Dobrodošli
Gostoljubno naokrog
Naši apartmaji

Našiapartmaji

Naši apartmaji se skrivajo med mogočnimi smrekami, čisto blizu smučišča. Tu boste v hipu pozabili na mestni hrup in se uglasili z zvoki divjine. Pozimi se lahko kar na smučkah odpeljete do prog, poleti pa se odpravite na pohajkovanje ali kolesarjenje po okoliških hribih.

Naši apartmaji

MNENJA GOSTOV

“Hotel je kot dragulj v majhnem in zelo prikupnem smučarskem središču. Kabinska žičnica iz doline vas pripelje neposredno v hotel. Soba je bila dovolj velika, lepo opremljena in imela balkon obrnjen proti smučišču. Hrana v restavraciji je bila v redu. Hotel ima tudi velik wellness prostor z različnimi savnami. V hotelu je majhna trgovina s smučarsko opremo, najemom in servisom.”

Dino, Hrvaška

“Prihod v hotel z gondolo, zagotovljeno parkiranje na vznožju za goste hotela, tako da ni potrebe po vožnji po gori do hotela. Hotel ob sami progi in moderno opremljen, wellness, hrana odlična, osebje dostopno. Počitnice za družine, smučarske proge odlične tudi za otroke.”

Monika, Hrvaška

“Privoščili 5 dnevno smučanje. Odlično. Imajo vse kar imajo veliki. Na smučišču deluje šola
smučanja Beli Zajec, izredni strokovnjaki se splača zaupat otroke. Cene izredno konkurenčne. Proge vsak dan zglancane, tako da je bil užitek smučat.”

Andrej, Slovenija

“Na Golte hodim poleti in pozimi. Poleti na sprehode in osvežitev od vročine, pozimi pa smučat. Men so všeč bolj kratke proge. Vedno pa uživam v razgledu.”

Helena, Slovenija

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Četudi se letni časi spreminjajo, naša lokacija ostaja ista.

Ostanite z nami.

  • instagram
  • Facebook
  • youtube
  • linkedin