Program prireditev v juliju

Pozdravljeni,

tradicija poletnih aktivnosti na Golteh bo z letošnjim letom dopolnjena z novimi vsebinami namenjenim družinam, ljubiteljem športa in rekreacije, gurmanom, raziskovalcem in tistim, ki želijo uživati v sprostitvenih programih wellness centra ''Nad oblaki''.

Vabimo vas, da obiščete 5 raznolikih in tematskih vikendov v juliju** ter se seznanite z novostmi, ki jih pripravljamo za vas. Vsak vikend bo med gosti Golte potekalo žrebanje smučarskih vozovnic in bonov za hotelske storitve. Vsak stoti obiskovalec bo kot darilo prejel letno vozovnico za sezono 2017/2018.

 
1. - 2. julij 2017 -  Družinski vikend na Golteh
Prvi počitniški vikend preživite aktivno in zabavno v okolju krajinskega parka. Doživite vožnjo z nihalko, okrepčajte se z malico našega glavnega kuharja Tomaža in se priključite zabavnim animacijskim aktivnostim.

Paket vključuje:povratni prevoz z nihalko, hrano in pijačo v samopostrežni restavraciji od 10.00 do 16.00 ure, animacjski program za otroke.

  • PROMOCIJSKA cena družinske vstopnice (2 odrasla + 2 otroka): 2 9€
  • vstopnica za odrasle - 15€/ osebo

 

8. - 9. julij 2017 – Športni vikend in šola kuhanja za mlade kuharje
Golte ponujajo možnosti za številne športne aktivnosti v naravi. Čudovite pohodniške poti vodijo mimo Alpskega vrta, zakladnice alpske flore. Golte ponujamo tudi odlično kulinariko. Pridružite se nam na dogodku, sodelujte v športnih tekmovanjih, skupaj z vodnikom se sprehodite po Alpskem vrtu in se pridružite mali kuharski šoli, kjer boste pripravljali slatne burgerje.

Paket vključuje: povratni prevoz z nihalko, športna tekmovanja za odrasle in otroke, ekskurzija v Alpski vrt in mala kuharska šola za pripravo slastnih burgerjev.

  • Cena družinske vstopnice (2 odrasla + do 2 otroka): 39 €
  • vstopnica za odrasle: 25 €/ osebo
  • vstopnica za otroke od 4. do 14. leta – 14€/ osebo; otroci do 4. leta brezplačno

 

15.- 16. julij 2017 - Predstavitev posebnega degustacijskega menija

Odlično ponudbo hotela Golte sestavlja tudi izvirna kulinarična ponudba. Doživite jo na predstavitvi posebnega degustacijskega menija, sestavljenega iz šestih jedi, ki jih pripravlja chef hotela Tomaž Pečnik. K jedem bomo postregli tudi izbrana vina različnih vinskih kleti. Otroci se bodo zabavali na predstavi klovnov in sodelovali v zabavnih igrah.

Paket vključuje: povratni prevoz z nihalko, pokušino degustacijskega menija s 6 jedmi, vinsko spremljavo, animacijski program za otroke.

Cena družinske vstopnice (2 odrasla in do 2 otroka): 49 €
Cena vstopnice za odrasle: 29 €/ osebo
Cena vstopnice za otroka od 4. do 14. leta: 17 €, otroci do  4. leta brezplačno. 

 

22. - 23. julij 2017 - Wellness vikend in žrebanje letnega abonmaja za obisk Wellnessa

Sprostite svoje telo in zadihajte svež gorski zrak na prvem wellness vikendu v prenovljenem wellness centru ''Nad oblaki''. Vabimo vas na skupinsko vadbo Tai Chi, obisk 4 raznolikih savn, masažnih bazenov ter uživanje v lepotnih tretmajih. Za vas bomo pripravili tudi wellness malico.

Paket vključuje: povratni prevoz z nihalko, skupinsko vadbo TaiChi, 3 ure ekskluzivnih savna doživetij, lepotne tretmaje).

Cena vstopnice: 31 €/ osebo 
Ševilo mest je omejeno, zato je potrebna predhodna rezervacija na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

29. - 30.7.2017 – Veliki piknik ob jezeru pri koči Trije ploti

Zabavno julijsko dogajanje zaključujemo z velikim piknikom ob jezeru pri koči Trije ploti. Pridružite se nam in uživajte v odlični hrani z žara, osvežilni pijači in animacijskih aktivnostih za otroke. V neposredni bljižini koče se nahaja tudi igrišče za mini golf, lahko pa boste tudi izkusili vožnjo s SUPi po jezeru.

Paket vključuje: povratni prevoz z nihalko, žar piknik ob jezeru, osvežilni napitek, animacijo za otroke.

Cena družinske vstopnice (2 odrasla in do 2 otroka): 35 €
Cena vstopnice za odrasle: 22 €/ osebo
Cena vstopnice za otroke od 4. - 14. leta: 12 €; otroci do 4. leta brezplačno.

 

Dodatne informacije: 03 839 11 00
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.