Glasuj za Golte

Nam že misli precej uhajajo k zimi. Verjamemo da tudi vam. Golte v natečaju Naj smučišče Slovenije že 7 let osvaja sam vrh. Tokrat pa smo prejeli tudi nominacijo za NAJ smučišče in NAJ smučarski hotel v okviu natečaja World ski awards. 

Naziv NAJ lahko osvojimo le z vašo pomočjo. Glasovanje je zelo enostavno. 

Glas za Golte lahko oddaš v kategoriji Naj smučišče (Best ski resort) na spletni povezavi http://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-resort/2017 v treh korakih.

  1. Izberi smučišče
  2. Izberi  SIGN IN (prijava) - hitra in enostavna je prijava preko Facebooka.
  3. klikni VOTE (glasuj)

Izberite način prijave. Lahko izberete prijavo z izpolnitvij vseh podatko ali izberite možnost prijave preko Facebooka.

Ko zaključite s prijavo ponovno izberite Smučišče Golte in kliknite na zeleno polje VOTE (glasuj). S tem ste uspešno oddali svoj glas.

Lahko pa tudi Glasujete za Hotel Golte in ga izberete kot najboljši smučarski hotel v Sloveniji. Na spletni povezavi http://worldskiawards.com/award/slovenia-best-ski-hotel/2017 lahko oddate glas tako, da izberet hotel Golte in kliknete VOTE (glasuj).

 

Zimska doživetja

Preživite dan sredi zimske idile. Izkorisite dan za neizmerne užitke na 12 km urejenih smučarskih prog, ki so pravi raj za ljubitelje zimskih aktivnosti. Prostranost smučarskih tterenov zagotavlja adrenalin in pravi užitek za smučarje in deskarje, otroški poligon pa poskrbi za veselje najmlajših. Zasnežena narava privablja tudi številne ljubitelje turnega smučanja in teka na smučeh.

Wellness na smučišču

Le kaj bi se po celodnevni smuke želeli bolj kot blagdejno sprostitev. Tik ob smučišču, v hotelu Golte, si proviščite popolno mero razvajanja. Eden najsodobnejših in najlepših wellness centrov nudi masaže, sprostitev v savnah in masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov.

Poslovni turizem

Na Golteh je poslovno dogajanje neločljivo povezano z vsem, kar ponuja neokrnjena narava. Ob sodobnih kongresnih prostorih je na voljo bogata izbira najrazličnejših aktivnosti v sklopu hotela in v okolici: smučanje, tekmovanja, kolesarjenje, plezanje, pohodništvo, spust s kajaki ali rafti, paintball, skok s padalom in še veliko več.

Zabava in dogodki

Dobro voljo in veselje vselej delimo z obiskovalci Golte na najrazličnejših lokacijah. Po končani smuki pridite na Apreski zabavo, spoznavajte kulinarične zgodbe, zaobljubita si zvestobo v Alpskem vrtu, praznujte s prijatelji v restavraciji z razgledom. Naša prednost je raznolikost, ki jo želimo deliti z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj.